Publicacions

 Si estàs interessat en una de les nostres publicacions, pots contactar-nos enviant un e-mail a info@homesession.org

Els catàlegs de projectes 2007-2012 i 2013-2017

Improvisation rules

Un catàleg, una reflexió, un projecte i una celebració.

  • Format: 20x25cm – 160 pàgines – color.
  • Llengües: espanyol i inglés
  • Preu 20€ (+ lliurament)

Homesession és un espai d’art independent que va obrir en 2007 en una casa a Barcelona, abans de traslladar-se al seu propi espai en 2012. Aquest llibre inclou els projectes que van tenir lloc entre els anys 2013 i 2017.

Els programes de residència i producció de Homesession han generat una ampli ventall d’experimentacions. Improvisation rules presenta els projectes que es van realitzar de 2007 a 2012. A més, el llibre inclou una intervenció de l’artista Martín Vitaliti, i textos de Laurence Rassel, Irina Mutt i Jérôme Lefaure sobre el valor dels afects en l’escena artística independent.

Cristián Silva-Avaría / Jean Barberis / Jessica Salinas / Sunita Prasad / Anna Sebastian / Ian Alan Paul / Thessia Machado / Aria Spinelli / Chika Matsuda / Gabrielle Le Bayon / Lola Gonzàlez / Christopher Tym/ Ángela Bonadies / Egon Van Herreweghe / Yu-Hang Huang / Luke James / Laura Llaneli / Tom Holmes / Luke Drozd / Ariadna Guiteras / Pedro Moraes / Chun Chi Wang / Benjamin Collet / Julia Gorostidi / Tommy Coleman / Aleksandar Todorović / Mire Lee / Shao-Hung Cheng / Mario Santamaría / Antonin Horquin / Angie Bonino / Diane Sylvester & Damaso Reyes / Ely Daou & Miguel Inumerable / Antonio Gagliano / Martín Rico / Max-o-matic / Ryan Rivadeneyra / Andrea Gómez / Marc Vives / Carlos Valverde / Ángela Cuadra / Matteo Guidi / Miquel García / Equipo Palomar / Martín Vitaliti

graphic design by Todojunto

https://improvisationrules.tumblr.com/

We can’t wait for better times. 

Un catàleg, una reflexió, un projecte i una celebració.

  • Format: 20x25cm – 160 pàgines – color.
  • Llengües: espanyol i inglés
  • Preu 20€ (+ lliurament)

Els programes de residència i producció de Homesession han generat una ampli ventall d’experimentacions. We can’t wait for better times presenta els projectes que es van realitzar de 2007 a 2012.

A més, el llibre inclou una intervenció de l’artista Quim Packard, assajos sobre projectes independents en l’escena artística de Barcelona per Montse Badia, i una peça de Quim Pujol sobre la rellevància de la casa com a lloc per a la producció artística.

Anamor, Aggtelek, Rimma Arslanov, Patrick Bérubé, Miguel Bonneville, Rafa Castañer, Sebastian Christoffel, Fito Conesa, Carolina Cordeiro, Adam Davis, Gabriel Desplanque, Juan Duque, Esther Freixa, Jordi Ferreiro, Julien Gardair, Julia Gorostidi, Julie Guiches & Benoît Lorent, Ramón Guimaraes, Inkeri Harri, Laganière & Dufresne, Alexandra Laudo, Paul Maheke, Renato Maretti, Mariokissme, Fran Meana, Javi Moreno, Daniel Nevers, Aníbal Parada, Margarita Pineda, Delphine Pouillé, Daniela Ortiz,  Emily Robyn Archer, Damaso Reyes , Beatrix Reinhardt, Augustin Rebetez , Mireia c. Saladrigues, Tai Shani, João Torres, Mickaël Tramoy, Myrina Turnberg, Veronica Valentini, Michelle Weinberg, Gwo Yinn Lee. 

https://wecantwaitforbettertimes.tumblr.com/

Altres catàlegs

IRINA IONESCO

  • Format: 15×21 cm – 40 pàgines – Color – signats per l’artista
  • Llengües: Espanyol, Francès
  • Preu: 40€

Catàleg de l’exposició de fotografies originals de irina Ionesco, que va tenir lloc en Homesession en 2019 comissariada per Olivier Collet i Isabelle Dodat.
Edició limitada de 150 exemplars signats per l’artista.

 

Publicacions del programa educatiu Polaritats

Polaritats 2017-2018

Format:  15 x 21 cm. 140 pàgines. Color.

Llengües : català, castellà, inglès

Preu: 10€ (+ entrega)

Polaritats 2017-2018. Un any de mediació artística, una publicació que recull les activitats realitzades en el marc del programa de mediació Polaritats realitzat amb la col·laboració del grup de recerca Art, Professió i Docència de la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona i gràcies al recolzament de les fundacions Edmond de Rothschild.

Inclou texts de:
Caterina Almirall: Estructures de suport per a criatures vulnerables

Marta Negra i Joaquim Cantalozella: L’artista en els tallers universitaris. Experiències entorn al projecte artístic entès com a recerca

Jérôme Lefaure i Olivier Collet:  Professionalitzar: experimentar, recontextualitzar i repensar els coneixements

Polaritats 2016-2017

Format:  15 x 21 cm. 140 pàgines. Color.

Llengües : català, castellà, inglès

Preu: 10€ (+ entrega)

Polaritats 2016-2017. Un any de mediació artística, una publicació que recull les activitats realitzades en el marc del programa de mediació Polaritats realitzat amb la col·laboració del grup de recerca Art, Professió i Docència de la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona i gràcies al recolzament de les fundacions Edmond de Rothschild.

Inclou texts de:
Judit Vidiella: L’art de la investigació o la investigació basada en les arts

Marta Negra i Joaquim Cantalozella: Derives i transformació del contexte i la professsionalització de l’art

Óscar Padilla i Jordi Morell: Polaritats transversals, docència i recrea artística avui

Jérôme Lefaure i Olivier Collet: Introducció

 

Polaritats 2015-2016.

Format:  15 x 21 cm. 140 pàgines. Color. Llengües : català, castellà, inglés

Preu: 10€ (+ lliurament)

Polaritats 2015-2016. Un any de mediació artística, una publicació que recull les activitats realitzades en el marc del programa de mediació Polaritats realitzat amb la col·laboració del grup de recerca Art, Professió i Docència de la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona i gràcies al recolzament de les fundacions Edmond de Rothschild.

Inclou texts de:
Oriol Fontdevila: L’art de la mediació

Marta Negra i Joaquim Cantalozella: Com es pot ensenyar a desenvolupar un projecte artístic

Jérôme Lefaure i Olivier Collet: Introducció

 

Altres publicacions

The inhabitant of the floor above (curated by V. Valentini)

 

Format:  14,5 x 21 cm. 20 pàgines. Blanc i negre.
Llengua: inglés

A publication and reading of 1+ 8 fiction short-stories

Veronica Valentini és una curadora independent que actualment viu a Barcelona. En el marc del programa InvitedOneDay de Homesession, va col·laborar amb artistes tant de Barcelona com de l’escena internacional en aquest projecte molt específic, que proposa una deriva col·laborativa al voltant d’una narrativa que Valentini havia escrit previament. Aquest punt de partida tenia com a objectiu desafiar el context intern del programa, fent d’una situació estranya la possibilitat de noves ficcions. Les diferents formes textuals que sorgeixen d’aquest treball i que van ser llegides o performades durant una nit de presentació, estan reunides en aquest llibre dissenyat per Lucca Bendandi.

Artistes: Audrey Cottin, Julia Gorostidi, Daniel Jacoby, Tamara Kuselman, Gabriel Péricas, Sreshta Rit Premnath, Ryan Rivadeneyra, Oriol Vilanova.

J, O et moi (Miguel Bonneville) 

  

Format:  14,5 x 21 cm. 60 pàgines. Color, firmat i numerat pel artista (100 exemplars)
Llengua: inglés  

Un projecte autobiogràfic de l’artista portuguès Miguel Bonneville

Primera publicación publicada per Homesession, en 2009, J, O et moi prové del material reunit a través de la residència de Miguel Bonneville a Barcelona. S’han publicat cent exemplars signats i numerats. El llibre reuneix dues entrevistes creuades, un text escrit en primera persona i fotografies seguint un projecte ideat pel artista durant i sobre la seva residència en Homesession.