Open Call Exchange: Residència en L’Aquila Reale (Italia) 2022

Alicia Santamaria, Per Amore, Licenza, 2021. ©Colectivo Aquila Reale

HOMESESSION convida artistes balears a sol·licitar una residència de dos mesos en LICENZA (RM), ITÀLIA durant setembre i octubre de 2022.

La convocatòria és part del nou programa de col·laboració EXCHANGE entre Homesession i L’Aquila Reale: Centro d’Arte e Natura di Civitella di Licenza, en el context del seu programa “LaValle”.
L’objectiu d’aquesta col·laboració és per fomentar la professionalització, la visibilitat, i el creixement artístic dels artistes italians i balears. Es valoraran de manera especial aquells projectes que relacionin art i territori, (naturalesa, muntanya. arqueologia, arquitectura, ruralitat).

La convocatòria es dirigeix a artistes balears (40 anys màxim): (l’artista ha de ser originari de les Illes Balears o viure actualment allà.)
>L’artista seleccionat rebrà allotjament per part de L’Aquila Reale: Centro d’Arte e Natura di Civitella di Licenza durant setembre i octubre 2022
>Homesession pagarà a l’artista 2.000€ (impostos inclosos) en concepte d’honoraris i despeses de producció (es requereix una factura)

>L’artista podrà organitzar una exhibició o bé una presentació del seu treball a Licenza.

El termini per a aplicació és el 24 de març de 2022 
Candidatures:
>Portfolio
>Carta de motivacions (600 paraules màxim)
>Artist Statement
>CV o biografia (el límit és 1-2 pàgines)
>links a web site, vídeos, projectes, etc.
>Les candidatures es poden presentar en català, castellà o anglés

Les candidatures (un sol document PDF, màxim 5MB) es tramitaran per e-mail amb l’assumpte: “Convocatòria Licenza” a: info@homesession.org

CONSULTA LES BESES

Organitzen: HOMESESSION i Col·lectiu L’Aquila Reale: Centro d’Arte e Natura di Civitella di Licenza, amb Comune di Licenza i l’Associació Monte Pellecchia onlus.

Amb la col·laboració de: Institut Ramon Llull