Ángela Bonadies

Ángela Bonadies. Estructuras de excepción 

Què és una “estructura d’excepció”? És una categoria creada per fusionar “estructures urbanes” i “estat d’excepció”, per designar edificacions o espais que d’alguna manera es regeixen per lleis pròpies, canvien d’ús, són abandonades, floten com ovnis dins del territori o operen com illes continentals.

L’exposició és el resultat del treball de camp realitzat pels participants del taller “Estructures d’excepció” el juliol del 2015 liderat per Ángela Bonadies, en el que es va recórrer el port de Barcelona i es van ubicar casos “excepcionals” a partir dels quals desplegar idees, textos i imatges. Els i les participants del taller han anat treballant  col·lectivament a partir de dos grups de treball, els quals en centrat les seves recerques en dos espais del front marítim barceloní: el cinema IMAX 3D i els seus entorns; la relació entre la Barceloneta i la seva memòria; i la Marina del Port Vell.

Col·laboradors: Homesession, Idensitat, HANGAR, PhotoEspaña, Ambaixada Espanyola  a Veneçuela, Europa Creativa / ARTIZEN, Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, AAVV de l’Òstia.

El treball d’Ángela Bonadies (Caracas, 1970) es centra en la memòria, l’arxiu, l’espai urbà i el pensament sobre la pròpia imatge fotogràfica, tot des de la perspectiva de la fotografia.

 

 

 

Share it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *