Tommy Coleman

TOMMY COLEMAN

The Hound of Heaven is Always Watching

A partir d’una escultura mòbil, de gran escala, que té per objectiu interferir en l’espai i una sèrie de dibuixos realitzats durant la seva estada, The Hound of Heaven is Always Watching explora un espai de canvi on tot el que trobem és constantment inconstant. Al món visualment elaborat per Tommy Coleman aquesta variable inconstant ens observa, ens persegueix i es burla de nosaltres des de prop sense mostrar tot el seu ésser.

Dins dels treballs escultòrics i de tècnica mixta de Coleman s’hi entrellacen els fets i la ficció – allò documental i allò quotidià – per navegar per un món d’humor i ansietat. Fins on pot arribar la misteriosa espiral, en òrbita, abans que  una nova i valenta  dimensió es disposi a acollir-la?

Tommy Coleman, recentment graduat en MFA per la Universitat de Yale, és un artista visual originari de Jupiter, Florida. El seu treball investiga sobre els límits de l’escultura, interessant-se per l’activació dels objectes capaços de participar en una narrativa més complexa sobre l’artista com a creador, així com per la capacitat de les escultures de tenir una identitat autònoma. Actualment està duent a terme una residència a Artha Project de Nova York que finalitzarà el 2018 i és resident de Homesession des del gener del 2017.