Sobre nosaltres

Des de 2007, Homesession fomenta la creació en el camp de les arts visuals: la seva activitat de suport als artistes articula una residència oberta a artistes internacionals i un programa de producció de projectes dedicat a artistes espanyols.

Amb el seu esforç continu de suport als creadors i de difusió, *Homesession acull propostes que recorren a mitjans i pràctiques molt diversos, afavorint sempre l’experimentació interdisciplinària.

PROGRAMA DE RESIDÈNCIES I PROGRAMA INVITED

RESIDÈNCIA

Proposem una residència per a artistes visuals internacionals a Barcelona. Oferim l’oportunitat d’una experiència creativa única a Catalunya. La residència se situa al centre de Barcelona, donant així als artistes la possibilitat d’una immersió òptima en la vida local.

Mès informació sobre la residència
Mès informació sobre les residències anteriors

INVITED: UN PROGRAMA DE CREACIÓ SITE-SPECIFIC
INVITED és un programa de suport a la creació orientat cap als artistes espanyols: consisteix en un experiment per a l’artista que està literalment “convidat un dia” per a un projecte específic.

Mès informació sobre el programa Invited

COMISSARIAT, PUBLICACIONS I FACILITATS PER A PROJECTES CULTURALS

Homesession és alhora un espai de creació i residència i una plataforma de recerca i comissariat. El panel d’activitats que es generen als seus espais abasta des de les performances i les propostes instal·latives fins a les xerrades d’artistes, les passades de vídeos o les presentacions de publicacions. D’altra banda, els iniciadors del projecte desenvolupen una activitat curatorial i de gestió cultural en centres d’art i festivals.