Max-o-matic

web artist.

Certain kinds of trash és una sèrie d’històries íntimas de personatges que busquen sortir indemnes de situacions quotidianes que acaben sent -per obra de la manipulación de imágens i papers- impossibles, insalvables i amb un halo de misteri. En aquestes peces, la mescla de fotos en blanc
i negre xoquen amb retallades colorides i de formes orgánicas que interpel·len i incomoden als personatges. El normal s’interromp deixant lloc a noves històries obertes, a lectures múltiples afectades per la nostàlgia i la tensión.

Collage és recuperar, editar i resignificar atorgant a elements oblidats, descartats i perduts un significat propi, despullándolos del seu anterior función i, en molts casos, también de la seva condición de cadaveres culturals (llibres que no es miren, revistes perdudes, calendaris de añus atrás). Quién practica el collage destrueix per tornar a construir i canviar l’estatus de residu d’un material que así resisteix a ser oblidat.

Max-o-matic (Buenos Aires, Argentina 1975), diseñador, il·lustrador i “collagista”.
Des del 2002 viu i treballa a Barcelona, creant mons imaginaris a partir de trossos del món real. El seu enfocament oscil·la entre el salvatge i el racional, confrontant el carácter intuïtiu del collage amb un racionalisme imposat com a font creativa per aconseguir resultats inesperats. És un dels dos membres fundadors de The Weird Xou, un col·lectiu que reúne (en exposicions, internet i publicacions impreses) el mes destacat del collage internacional. Ha exposat la seva obra artística en galerías de Barcelona, Nova York, Tòquio, Berlín, Rotterdam, Anvers, Llima o Eḿxico DF, entre altres ciutats i ha desenvolupat projectes per Nike, Wired, Sunday Estafis, EA o Gestalten.

Descargar texto Valentín Roma.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”112434504370116144480″ ualb=”6224097285700223105″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”220″ num=”40″ shadow=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″]