Luke James

La recerca realitzada per l’artista Luke James a propòsit de la seva residència en Homesession són petites accions i accidents poètics amb la materialitat i l’alteració de l’espai construït. Aquesta trobada i la seva apropiació ens permeten percebre una sèrie de canvis físics (in)visibles i de certa manera endinsar-nos en les capes de la superfície espai temporal. Els microgestos que l’artista proposa són a partir de reflexions quotidianes, el deconstruir un objecte, o conèixer els seus compostos, dibuixar l’esquelet i veure els buits que habiten entre els murs.
La relació que l’artista s’ha proposat amb l’arquitectura del lloc, ha estat a partir d’una observació i d’un treball directe sobre les coses i la matèria que la compon. Habitant l’espai residència i entenent Homesession com una galleda blanca però amb un relat anterior, que es pot obrir i explorar. El gest de trencar, cremar, omplir i buidar possibilita l’obrir una paret i veure el que circula en el seu interior. Es troba amb noves capes pictòriques i espais desconeguts, que al seu judici, són breus moments entre ell i aquest lloc que ara li és propi per un temps determinat. La casa estudio pensada des d’un laboratori gairebé sagrat i amb possibilitat de pervertir. La ciutat en moviment a l’exterior i totes les seves polítiques que li recorden les microacciones d’experimentació dins del com es desenvolupen cadascun d’aquests relats.

text exhibition.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”112434504370116144480″ ualb=”6224152412705656017″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”220″ num=”40″ shadow=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″]