Kay Schuttel

Intrigada pels codis socials i les regles no escrites incrustades en el comportament quotidià, Kay Schuttel explora els aspectes performatius de l’habitual. Se centra en la formació de nous moviments corporals i el llenguatge generat per l’evolució de les eines de comunicació, els dispositius d’enregistrament i els rituals diaris mediats. Schuttel desconstrueix, abstreu i torna a encaixar components clau d’aquest comportament -gestos, moviments, llenguatge i interacció- i moments escènics en els quals aquests components abstractes es realitzen en formes alterades o contextos diferents.

El pròxim 4 d’abril la artista oferirà a Homesession la presentació de la seva performance instal·lació site specific Stand by.

Kay Schuttel (1985) és una artista amb seu a Amsterdam el treball de la qual explora l’evolució dels vocabularis corporis i la intersecció entre la coreografia i l’art visual. Schuttel ha exposat recentment el seu treball en DITS Gallery, Amsterdam (NL), Spazio Fico, Milà (IT), Viafarini, Milà (IT) i Vermont StudioCenter, Vermont (US). Pròxim concert en el Festival del Silenzio, Milà (IT), Residència en Homesession, Barcelona (ÉS) i Residència en Cripta747, Torí (IT). És tutora de l’Acadèmia de Disseny d’Eindhoven (DAE), on actualment dirigeix un curs lectiu en mitjans de comunicació basats en el temps. Ella ha estat l’artista resident en Homesession durant els mesos de març i abril de 2019.

Full de sala de Stand by