Chun Chi Wang

Image/ Sound: Concept and Position

El projecte Image/ Sound: Concept and Position es durà a terme a la ciutat de Barcelona i els seus voltants, aprofitant i prenent en consideració la seva gran diversitat cultural i social. Per a això, a nivell metodològic es proposa col·laborar amb persones de l’àmbit local implicades en la vida cultural i social de ciutat.

El projecte presenta una selecció d’artistes que reflexionen sobre la pràctica artística en relació amb la construcció d’una identitat pròpia segons els contextos econòmics, socials, polítics i històrics.

El procés participatiu i la invitació a 12 artistes es materialitza en una diversitat de processos de treball i de formes de visibilitat (vídeo, performance, exposicions), incloent a més algunes obres dels equips participants en el projecte: Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona, Roue Lliure project i Bösediva.

Participants: Roue Libre project: Jo Te-Jung Chen, Alexis Chevallier, Gabriel Haberland, Désaxées(Mélissa Brun & Adelyne Huguenin-Virchaux), Fanny Lavergne, Remi Lesterle, Tristan Ligen, Matthieu Stefani, Toco Vervisch, Romain Vicari; bösediva: Elisa Duca; estudiants: Albert G, Anna V, Antonio D, Carla G, Fabià C, Íria R, Júlia G, Laia G, Martí M, Mireia O, Mireia P, Pau G, Paula G, i Sofía G.

Chun-Chi Wang és una curadora taiwanesa amb base a Berlín. En 2012, va ser curadora assistent en la Biennal de Taipei “Modern Monsters / Death and Life of Fiction”. Els seus projectes s’han presentat a Berlín, París, Nova York, Taipei i Seül, en múltiples col·laboracions entre el 2010 i el 2014. L’artista s’interessa per la recerca col·lectiva i intergeneracional del feminisme en el context de la pràctica artística, incloent conferències, exposicions i xerrades. A més, Wang és la fundadora i directora de la plataforma artística IDOLONSTUDIO (Berlín).

Residència de creació en col·laboració amb Economical and Cultural Office of Taipei i del Ministeri de Cultura de Taiwan.