ca  |  es  |  en

Sobre nosaltres

Des de 2007, Homesession fomenta la creació en el camp de les arts visuals: la seva activitat de suport als artistes articula una residència oberta a artistes internacionals i un programa de producció de projectes dedicat a artistes espanyols.

Amb el seu esforç continu de suport als creadors i de difusió, *Homesession acull propostes que recorren a mitjans i pràctiques molt diversos, afavorint sempre l'experimentació interdisciplinària.

PROGRAMA DE RESIDÈNCIES I PROGRAMA INVITED

RESIDÈNCIA

Proposem una residència per a artistes visuals internacionals a Barcelona. Oferim l'oportunitat d'una experiència creativa única a Catalunya. La residència se situa al centre de Barcelona, donant així als artistes la possibilitat d'una immersió òptima en la vida local.

Mès informació sobre la residència
Mès informació sobre les residències anteriors

INVITED: UN PROGRAMA DE CREACIÓ SITE-SPECIFIC
INVITED és un programa de suport a la creació orientat cap als artistes espanyols: consisteix en un experiment per a l'artista que està literalment "convidat un dia" per a un projecte específic.

Mès informació sobre el programa Invited

COMISSARIAT, PUBLICACIONS I FACILITATS PER A PROJECTES CULTURALS

Homesession és alhora un espai de creació i residència i una plataforma de recerca i comissariat. El panel d'activitats que es generen als seus espais abasta des de les performances i les propostes instal·latives fins a les xerrades d'artistes, les passades de vídeos o les presentacions de publicacions. D'altra banda, els iniciadors del projecte desenvolupen una activitat curatorial i de gestió cultural en centres d'art i festivals.

Programa de residències

Homesession Residència és un programa de residència per a artistes i professionals de l'art que vulguin desenvolupar les seves recerques o projectes a Barcelona. En 2012, Homesession Studio obre les seves portes oferint un nou espai per a aquest programa, que consta d'un pis per als residents, un àrea d'exposició i espais de treball compartits. Homesession Studio ofereix estades d'una setmana a tres mesos, la qual cosa brinda als artistes amb l'oportunitat de gaudir de les interaccions que es poden generar des d'un barri culturalment actiu al centre de Barcelona. Amb la participació de Homesession en l'escena d'art local, fa que l'estada sigui una experiència clau en el procés creatiu.

Programa Invited

INVITED és un programa comissarial d'exposicions i esdeveniments que es va iniciar en 2010.
INVITED funciona per invitació: permet a artistes visuals emergents de Barcelona desenvolupar un nou projecte.

Les propostes singulars derivades d'aquest programa han mostrat l'amplitud de possibilitats que permet aquest format, amb instal·lacions, performances, lectures, passades de vídeos, processos oberts de recerca, etc.

We can't wait for better times!

 

5 años de proyectos en Homesession
Descubra el libro aquí!

Facebook
Facebook
GOOGLE
Follow by Email
SHARE